20 aprilie 2024
Accident grav în județul Dâmbovița. Un șofer de TIR a pierdut controlul volanului, iar o femeie a murit

Accident grav în județul Dâmbovița. Un șofer de TIR a pierdut controlul volanului, iar o femeie a murit

O femeie a murit, iar un barbat și o copilă de numai 4 ani au fost grav răniți, după ce un TIR a lovit mașina în care se aflau. S-a întâmplat în Dâmboviţa, pe raza comunei Tărtăşeşti.

Şoferul TIR-ului susţine că nu avea viteză și că a pierdut controlul volanului din cauza gropilor. Așa ar fi ajuns pe sensul opus de mers, unde a izbit în plin autoturismul.

Cele trei victime erau din Bucureşti și se îndreptau spre satul Bâldana, județul Dâmbovița. La volanul autoturismului se afla un barbat de 45 de ani, iar pasageri – soția – de 44 – și nepoțica lor, de numai 4 ani. În timp ce se aflau pe DN 7, pe o porțiune dreaptă de drum – au fost izbiți violent de un TIR și aruncați la marginea șoselei.

Aveam 60, 70, am dat în găurile alea trei şi m-a aruncat exact în ei”, a spus șoferul tirului.

Un șofer care venea din spate a asistat îngrozit la toată scena. Spune că puțin a lipsit să fie și el implicat în accident.

Eram în spatele acestei maşini. A luat-o în plin. Am reuşit să mă feresc şi am ieşit acolo în decor”, a spus șoferul celuilalt autoturism.

Echipele de intervenție, chemate de urgență de martori, au găsit victimele încarcerate. Pentru femeia de 44 de ani nu s-a mai putut face, din păcate, nimic.

Sotul ei, grav rănit, a fost dus cu ambulanţa la un spital din Bucureşti. Iar fetița – cu un elicopter SMURD – tot la o unitate medicală din Capitală. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi încearcă să afle circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Sursa: StirilePROTV

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial