4 mai 2024

Sinucidere în gara din Titu. Ce l-ar fi împins la moarte pe un bărbat de 46 de ani

sint3Un bărbat de 46 de ani din Titu a fost spulberat de un tren de călători, iar rănile suferite, extrem de grave, i-au adus sfârșitul.

În urma lui au rămas patru copii și o soție îndurerată.

sint6Trenul abia plecase din gara din Titu și se îndrepta către București. sint7Imediat după ce bărbatul de 46 de ani a fost spulberat, mecanicul a oprit garnitura.

sint5Marius Buga, Pro TV: Martorii au sunat la 112, iar la fața locului s-au mobilizat echipajele de la ambulanță, SMURD și polițiștii. Din păcate însă, pentru bărbatul de 46 de ani nu s-a mai putut face nimic, decedase deja.

În scurt timp, la fața locului au ajuns câțiva dintre apropiații omului, care spun că acesta suferea din cauza unor probleme personale.

sintAurel Sandu, prietenul victimei: „Era băiat cuminte, era liniștit, plecase nevasta-să, îl lăsase cu doi copii. S-a recăsătorit, a mai făcut doi.”

Deși a încercat să-și refacă viață după divorț, omul a fost îngenuncheat de o boală cumplită.

sint1Onel Andrei, prietenul victimei: „Mi-a spus că are probleme de sănătate, a zis că a fost la spital. Nu trebuia să recurgă la gestul asta. Are doi copii foarte mici în a doua relație, minori.”

sint2Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările. Primele date arată că a fost vorba despre o sinucidere.

Sursa: Pro TV

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial