11 mai 2024
PDL Dâmboviţa, “o opțiune politică atractivă pentru tot mai mulți cetățeni”

PDL Dâmboviţa, “o opțiune politică atractivă pentru tot mai mulți cetățeni”

Comunicat de presă

Președintele PDL Dâmbovița, deputatul Iulian Vladu, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul a devenit, în ultima perioadă, o opțiune politică atractivă pentru tot mai mulți cetățeni, care doresc să se înscrie și să pună umărul la reconstrucția organizației. Printre aceștia se numără și două personalități ale vieții târgoviștene, respectiv decanul Facultății de Inginerie, Vasile Bratu și decanul Facultății de Științe Umaniste, Constantin Pehoiu, care ieri și-au depus adeziunile la PDL.

”Sunt capabil să reconstruiesc de la zero orice organizație din teritoriu, acolo unde primarii vor alege să plece la alte partide”, a precizat Vladu, care a adăugat că PDL Dâmbovița a început să intre pe un făgaș pozitiv, aducând ca argumente și implicarea masivă a membrilor în acțiunile de săptămâna trecută.

Totodată, președintele PDL Dâmbovița a subliniat că a demarat o competiție internă în partid și că membrii care doresc să candideze pentru anumite funcții, inclusiv cea de parlamentar, trebuie să se implice și să aibă rezultate în bătăliile electorale din 2014. ”Nimeni nu va mai fi numit în funcții politice sau desemnat să candideze fără avizul Biroului Permanent Județean”, a concluzionat Iulian Vladu.

Departamentul de comunicare al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial