28 martie 2024
Internauţii fac caterincă după accidentul provocat de liderul PPDD Dâmboviţa, Cosmin Bozieru!

Internauţii fac caterincă după accidentul provocat de liderul PPDD Dâmboviţa, Cosmin Bozieru!

“Un conducător auto, în vârstă de 36 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Eroilor din localitate, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu două autovehicule, staţionate pe marginea părţii carosabile.

În urma impactului, unul dintre cele două autovehicule a fost proiectat într-o autoutilitară, staţionată.

Din accident, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto, acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Târgovişte pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Nu a fost necesară internarea bărbatului.

Totodată, conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În funcţie de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută de art. 184 din Codul Penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet”, se arată în comunicat de presă remis de IPJ Dâmboviţa.

Se pare că liderul PPDD Dâmboviţa, Cosmin Bozieru, ar fi avut o alcoolemie de 2, 65 la mie în momentul în care a avut loc accidentul.

Poliţia Dâmboviţa a ascuns acest eveniment şi a ieşit cu o reacţie abia după ce site-ul nostru a publicat, în exclusivitate, informaţiile.

La comanda IPJ Dâmboviţa se află în această perioadă comisarul Păun Sorin.

Surse din Poliţia Dâmboviţa ne-au declarat că liderul PPDD Dâmboviţa este extrem de supărat după ce ar fi aflat că Păun a dat imagini foto de la cercetarea de la faţa locului postului local de televiziune Mdi să apară în toată splendoarea bolidul lui Bozieru…

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial