21 mai 2024
Pavel Babeu vine cu explicaţii în scandalul apei de la Aninoasa!

Pavel Babeu vine cu explicaţii în scandalul apei de la Aninoasa!

pbabeuCOMUNICAT DE PRESA

            Avand in vedere articolele aparute in mass-media locala, dar si a faptului ca Prefectul Judetului, Sanda Victor, imi solicita demisia, doresc sa fac urmatoarele precizari:

–         La data producerii evenimentelor nedorite din localitatile Aninoasa, Viforata si Sateni, nu aveam cunostinta de atributiile prevazute de fisa postului de Director Productie si Calitate, datata cu 14.03.2014, fisa pe care am primit-o in data de 27.03.2014. Atributiile pe linie de calitate erau prevazute in sarcina Directorului Tehnic, prin Hotararea nr. 205/29.10.2013. Pe cale de consecinta, atributiile mele privind calitatea apei se deruleaza incepand cu data aducerii la cunostinta, respectiv 27.03.2014.

–         Conform procedurii interne PO 26, urmarirea calitatii apei potabile in urma interventiilor planificate se afla in sarcina Sefului de la Sectia Targoviste, care este in subordinea Directorului General Adjunct.

          Ca si concluzie, precizez ca atat eu, cat si salariatii din subordinea mea ne-am indeplinit sarcinile de serviciu, asa cum erau ele prevazute in documentele la care aveam acces, iar incercarea  PSD de a-si proteja directorii, prin comutarea intregii vine asupra mea, precum si inventarea de noi atributii intr-o fisa a postului pusa la dispozitia mea acum cateva zile, reprezinta o dovada de imoralitate si de necinste incalificabila.

Fac apel la domnul prefect Sanda Victor sa analizeze concret situatia inainte de a face acuzatii si a cere demisii in mod gratuit.

Doresc sa-mi exprim regretele si intreaga compasiune pentru situatia oamenilor din Aninoasa, Viforata si Sateni care au avut nevoie de ingrijiri medicale si sa-mi reafirm disponibilitatea de a-mi asuma permanent, indiferent de situatie, orice responsabilitate.

Ing. Babeu Pavel

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial