26 aprilie 2024
VĂRSARE DE SÂNGE! Doi dâmboviţeni au fost înjunghiaţi de apropiaţii lor! Vezi foto EXCLUSIV!

VĂRSARE DE SÂNGE! Doi dâmboviţeni au fost înjunghiaţi de apropiaţii lor! Vezi foto EXCLUSIV!

Noapte insagerata in Dambovita!

Un tanar de 17 ani a fost injunghiat de un vecin cu zece ani mai mare, iar la o ora diferenta alt dambovitean si-a injunghiat fratele, de 40 de ani. In stare grava este adolescentul, care a fost lovit de trei ori in piept si spate cu cutitul, iar medicii au fost nevoiti sa-l opereze sa-i salveze viata. Celalalt injunghiat a scapat cu rani minore si este in afara pericolului.

Primul atac sangeros a avut loc in localitatea Branistea. Acolo adolescentul de 17 ani a fost atacat pe strada de un vecin de-al sau ce-l banuia ca in urma cu ceva timp i-ar fi furat doua drujbe. “De ce te-a lovit? El crede ca i-am furat eu ceva. Ce anume? Doua drujbe. Si i-ai furat? Nu. Unde te-a prins? Ma duceam la tren. Pe strada? Da. M-a amenintat ca ma taie”, a declarat in exclusivitate pentru MariusBUGA.ro, Nicolae Petrache.

Dupa ce a fost dus la raze, medicii si-au dat seama ca baiatul are taieturi grave asa ca l-au dus direct in sala de operatie. “Un pacient de 17 ani injunghiat in regiunea toracica dreapta, umar stang, palma dreapta, instabil hemodinamic. A fost echilibrat hemodinamic, suturat plagile”, ne-a precizat dr. Corina Corneanu, medic in cadrul UPU Titu.

Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore. Este cercetat pentru port ilegal de arma alba si vatamare corporala grava. “Mi-a furat doua drujbe anul trecut, in noiembrie si i-am spus de cateva ori sa mi le aduca acasa, nu mi le-a adus si astazi m-am intalnit cu el si ne-am luat la cearta. M-am luat putin de el, a incercat si el sa ma loveasca si eu l-am taiat”, le-a spus Robert Bulceag reporterilor MariusBUGA.ro.

Al doilea atac s-a produs in comuna Produlesti. Aici un barbat de 40 de ani a fost injunghiat in abdomen de fratele sau, cu un an mai mare. Cearta intre cei doi a pornit dupa ce fratele cel mare i-a reprosat celui mic ca a bagat prea multe lemne-n soba. “S-a dus in casa a luat cutitul a venit cu un cutit mai mare, i-am dat peste mana, a venit cu altul mai mic. Mi-a dat, a zis ca vrea sa ma omoare, sa scape de mine, nu e prima data acuma”, ne-a povestit Gheorghe Sandu, victima.

Fratele barbatului a fost audiat de politisti si este cercetat pentru lovire. Situatia este mult mai complicata in cazul celui de 27 de ani, ce si-a petrecut noaptea in arest si va fi prezentat astazi procurorilor cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Daca va fi gasit vinovat risca intre 2 si 7 ani de inchisoare. Vezi video EXCLUSIV la Ştirile ProTV!

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial