26 aprilie 2024

VIDEO! Urmărire ca-n filme la Ocniţa! Jandarmii au tras 7 focuri de avertisment!

hoto7Urmarire cu impuscaturi luni noapte, in localitatea Ocnita. Jandarmii au tras sapte focuri de avertisment spre masina unui barbat de 44 de ani, suspectat ca a furat lemne din padure.

Padurarii au anuntat furtul la 112 si mai multe echipaje de jandarmi si politisti au pornit pe urmele hotului. In cursa lui nebuna, individul a izbit in plin autospeciala de politie. In cele din urma, suspectul a fost prins si incatusat.

Padurarii au dat alarma, iar mai multe echipaje de jandarmi si politisti au pornit pe urmele suspectului. Oamenii legii au tras sapte focuri de avertisment, unul spre rotile autoturismului si numai asa au reusit sa il opreasca. Barbatul a fost retinut si dus la audieri.

Colonel Flori Pitigoi, Jandarmeria Dambovita: “S-au executat sapte focuri de arma, somatiile legale, in plan vertical, ulterior s-au executat focuri de arma la nivelul anvelopelor masinii suspecte.”

Suspectul nu recunoaste nimic, chiar daca masina pe care o conducea era burdusita cu lemne. In plus, anchetatorii au gasit in autoturism si o drujba. La fata locului au ajuns superiorii padurarilor, dar si politistii criminalisti, care au inceput o ancheta. Barbatul a fost retinut si dus la audieri. Pe numele lui s-a intocmit dosar penal pentru furt, iar daca va fi gasit vinovat risca sa ajunga dupa gratii.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial