26 aprilie 2024
VIDEO! Şi-a bătut iubita, apoi i-a furat bijuteriile şi maşina! Cum l-au găsit poliţiştii după câteva ore!

VIDEO! Şi-a bătut iubita, apoi i-a furat bijuteriile şi maşina! Cum l-au găsit poliţiştii după câteva ore!

tatarani3Gest inexplicabil al unui recidivist de 30 de ani din Tatarani! Recent eliberat din penitenciar, unde a fost inchis pentru violenta, barbatul a mers duminica seara baut in vizita la iubita lui.

A batut-o, i-a furat mai multe bijuterii din aur si cheile de la masina si a demarat in tromba, desi nu are permis de conducere. Dupa cativa kilometri, s-a oprit cu masina intr-un gard. Politistii l-au retinut.

tataraniBarbatul si-a petrecut ultimii trei ani dupa gratii, unde a ajuns din cauza firii sale mult prea violente. De curand, oamenii legii au considerat ca si-a invatat lectia si l-au eliberat. Duminica seara insa, omul a demonstrat ca nu a invatat nimic si nici nu s-a schimbat. S-a dus in vizita la iubita lui si s-a napustit asupra ei cu scandal si pumni.

Dupa ce a batut-o pe femeie, recidivistul i-a furat bijuteriile din aur, dar si cheile de la masina, cu toate ca el nu are permis de conducere. S-a urcat la volan si dupa cativa kilometri, a facut accident.

tatarani1Femeia a sunat la 112 si a anuntat furtul. Politistii au pornit pe urmele individului si in satul invecinat au reusit sa-i dea de urma. Barbatul conducea masina furata, iar la un moment dat n-a mai reusit sa stapaneasca volanul, s-a izbit direct in gard, iar apoi a coborat din masina si a fugit.

Maria Marin, proprietara gardului: “Am vazut un nor de praf si o busitura… masina e furata de la nu stiu cine…”

Agentii au reusit sa-l prinda imediat pe sofer si l-au dus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sange pentru alcoolemie. Apoi omul a fost transferat la sectia de politie, unde si-a explicat faptele.

masctInspector Alexandra Niculae, purtatoarea de cuvant a IPJ Dambovita: “Barbatul si-a deposedat concubina prin acte de violenta de mai multe bijuterii, apoi i-a sustras autoturismul, desi se afla sub influenta bauturilor alcoolice si fara a avea permis de conducere.”

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore pentru talharie, conducere fara permis si sub influenta alcoolului.

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial