26 aprilie 2024

VIDEO! Scandal după crima de la Pătroaia! Poliţiştii au făcut lege şi ordine

www.mariusbuga.ro_images_mascatiScene violente intr-o localitate din Dambovita unde rudele unui barbat ucis in noaptea de Inviere au hotarat sa-si faca singure dreptate.

Au navalit cu furci si topoare in casele apropiatilor celui suspect de crima, le-au spart geamurile si le-au vandalizat masinile. Miercuri dimineata, peste 200 de politisti, jandarmi si luptatori din trupele speciale au dus la audieri 17 scandalagii.

Scandalul din comuna Patroaia, in Dambovita, s-a iscat dupa ce, in noaptea de Inviere, un barbat de 53 de ani, a baut cot la cot cu un tanar de 28 de ani, ruda cu el. Acesta din urma este banuit ca, dupa o cearta cumplita, l-a omorat pe celalalt.

“S-a laudat ca-mi ia viata la copilul meu, si la barbatul meu, ca nu scapa si nu ramane asa, pana cand nu l-o baga in carut, pana nu l-o omori. Imi era frica de atunci, le spuneam si lui baiat si lui om, noaptea sa aiba grija, ca e langa noi, sa nu-i omoare”, a spus sotia barbatului ucis.

Dupa crima, scandalul intre rude nu s-a terminat – desi suspectul de omor este deja in arest.

“Nu trebuia sa-i ia viata, trebuia sa-i fi rupt si lui o mana, un picior, sa traiasca, fratiorul meu, care nu-l mai vad toata viata, mai mi-a dat la un nepot cu sabia in cap, daca nu punea mana ii felia capul pe din doua”, a acuzat sora victimei.

Rudele decedatului sustin ca au fost amenintate de prietenii celui inchis, si s-au hotarat sa-si faca singure dreptate.Pentru a potoli spiritele, dis de dimineata forte impresionante de politisti, jandarmi si luptatori din trupele speciale ale IGPR au descins in casele scandalagiilor.

17 indivizi acuzati de loviri si alte violente, distrugere si violare de domiciliu au fost luati pe sus in aceasta dimineata si adusi aici la sediul politiei din Gaesti pentru audieri. Indivizii vor fi dusi in fata procurorilor cu propunere de arestare preventiva.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial