28 martie 2024
O tânără însărcinată în şapte luni şi mama ei au fost rănite într-un accident de circulaţie, pe DN 71, la Ilfoveni

O tânără însărcinată în şapte luni şi mama ei au fost rănite într-un accident de circulaţie, pe DN 71, la Ilfoveni

O tânără însărcinată în şapte luni şi mama ei au fost rănite, ieri după-amiază, într-un accident de circulaţie produs pe Drumul Naţional 71, între Bucureşti şi Târgovişte, după ce trei maşini s-au izbit violent. Femeia gravidă se afla pe locul din dreapta şoferului. Soţul ei intrase în depăşire când maşina din faţa lor ar fi încercat de asemenea să depăşească, iar atunci cele două maşini au pierdut controlul şi s-au răsturnat, izbind o a treia maşină ce venea regulamentar.

Accidentul s-a produs pe o porţiune de drum drept, aproape de localitatea Ilfoveni. Cei doi soţi, femeia însărcinată şi bărbatul, de 23 de ani, se îndreptau către Târgovişte.

DANIEL ALEXANDRU, soţul femeii înărcinate: “M-am băgat în depăşire şi când am ajuns paralel cu maşina doamnei a tras de volan şi doamna, probabil eram în unghiul mort şi m-a lovit şi m-a aruncat în şanţ. Cu nevasta mea, însărcinată şi soacra mea. Şapte luni. Are răni pe spate, e tăiată de cioburi, la fel şi soacra mea

Şoferiţa, de 55 de ani povesteşte că a intrat în depăşire pentru că nu observase că din spate vine o altă maşină şi a crezut că are timp să efectueze manevra.

Şoferiţă: “Eram în depăşire, am depăşit, nu ştiu mai mult. Am dat semnal, nu era nimic în spatele meu, nu era nicio maşină în spatele meu

Cele două maşini au ricoşat într-un al treilea autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani. Acesta şi pasagera din maşina sa au scăpat teferi. Toate cele trei maşini au ajuns însă pe câmpul din vecinătatea drumului naţional. Mama femeii însăecinate a suferit şi ea răni, dar toţi cei implicaţi în accident îşi fac griji pentru gravidă şi pentru sarcina acesteia.

VALENTINA ROGOJINĂ, soacra femeii însărcinate: “Este lovită, are dureri. La copil, în rest la nimic. Ea şi copilul să fie bine. Şi mama ei“.

Tânăra însărcinată a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la ambulanţă. A fost preluată şi transportată la unitatea de primiri urgenţe. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial