7 mai 2024
VIDEO! O femeie din Dâmboviţa a sunat la poliţie când a intrat în casă şi şi-a găsit iubitul dezbrăcat, în pat! Cine era lângă el

VIDEO! O femeie din Dâmboviţa a sunat la poliţie când a intrat în casă şi şi-a găsit iubitul dezbrăcat, în pat! Cine era lângă el

violiCaz scandalos in satul Izvoare, unde un barbat de 51 de ani a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce iubita lui l-a prins dezbracat, in pat cu fetita vecinilor, o copila de 4 ani.

violi2In stare de soc, femeia a anuntat imediat rudele fetei, care au chemat politia. Anchetatorii au aflat ca individul nu ar fi la prima fapta de acest gen, dar pana acum victimele, toti copii, nu au indraznit sa-l reclame.

Mama fetitei este plecata la munca, in Spania. Copila ramasese acasa, in grija tatalui si a bunicii paterne.

violi1“El a bagat-o in casa si i-a prins concubina lui. Era dezbracata asta mica, in pat, el – dezbracat”, spune bunica fetei.

Rudele suspectului recunosc ca individul a mai facut gesturi suspecte in preajma copiilor.

Niculina Vasile, sora suspectului: “A mai incercat sa o bage in casa, dar nici atunci nu a umblat la ea… Cred ca nu ii judeca capul.”

Si alte femei din sat spun acum ca nepoatele lor ar fi fost victimele individului. “O urmarea, ca vrea sa culce cu ea, ca e frumoasa… Eu am plans, n-am stiu de treaba asta… Copilul poate sa fie naiv”, spune alta bunica.

violi3Elvira Graur, localnic: “Strigator la cer… Nu e pentru prima data, s-a mai auzit, o data, de doua, de trei ori. Nu e nebun la cap, e lucid. Nu se poate asa ceva, ne-am ferit mereu de el.”

“Nu trebuia sa faca asa ceva! A incercat la mai multe fete din sat! Nu pot sa mint, ma vede Dumnezeu! Nu trebuia sa faca asa ceva la un copil ca asta“, spune Georgeta Lunescu.

Barbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativa de viol. Daca va fi gasit vinovat, risca pana la 6 ani de inchisoare.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial