VIDEO! Pucioasa – Surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura de la raft! De multe ori… | TargovisteNEWS

VIDEO! Pucioasa – Surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura de la raft! De multe ori…

h-pucMai multi patroni de magazine din orasul Pucioasa spun ca au ajuns la disperare din cauza unui client care a fost surprins de camerele de supraveghere, in repetate randuri, in timp ce fura de la raft, dar si de sub tejghea.

Desi imaginile care dovedesc cum clientul isi indesa sub haine cafea, bautura, cometice sau dulciuri, au ajuns la politie, individul a ramas in continuare liber.

Anchetatorii spun ca barbatul este cercetat in mai multe dosare penale pentru furt, dar deocamdata nu s-a luat nicio masura impotriva lui.

Dupa ultimul atac, cand a furat 430 de lei dintr-un magazin, individul a decis sa se intereneze la sectia de psihiatrie din oras.

Politistii au cerut sa i se faca o expertiza psihiatrica pentru a se stabili daca a aavut discernamant in momentele in care a comis furturile.

Life-Style

Dâmboviţa – Aproape 3500 de maşini verificate erau “bombe” pe patru roţi

COMUNICAT DE PRESĂ DÂMBOVIȚA Aproape 3500 de vehicule verificate tehnic în trafic de inspectorii RAR, în anul 2018, prezentau pericol iminent de accidente. Registrul Auto Român a verificat, anul trecut, din punct de vedere tehnic în trafic, 67.807 vehicule, în toată țara.În urma controalelor s-a constatat că aproape jumătate dintre acestea erau neconforme. Cele mai [...]