VIDEO! Pucioasa – Surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura de la raft! De multe ori… | TargovisteNEWS

VIDEO! Pucioasa – Surprins de camerele de supraveghere în timp ce fura de la raft! De multe ori…

h-pucMai multi patroni de magazine din orasul Pucioasa spun ca au ajuns la disperare din cauza unui client care a fost surprins de camerele de supraveghere, in repetate randuri, in timp ce fura de la raft, dar si de sub tejghea.

Desi imaginile care dovedesc cum clientul isi indesa sub haine cafea, bautura, cometice sau dulciuri, au ajuns la politie, individul a ramas in continuare liber.

Anchetatorii spun ca barbatul este cercetat in mai multe dosare penale pentru furt, dar deocamdata nu s-a luat nicio masura impotriva lui.

Dupa ultimul atac, cand a furat 430 de lei dintr-un magazin, individul a decis sa se intereneze la sectia de psihiatrie din oras.

Politistii au cerut sa i se faca o expertiza psihiatrica pentru a se stabili daca a aavut discernamant in momentele in care a comis furturile.

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]