Video! Protest în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte! | TargovisteNEWS

Video! Protest în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte!

gre-sp1Nemultumiti ca au luat salariile cu cel putin 400 de lei mai putin fata de luna trecuta, peste o suta de asistenti medicali, brancardieri si infirmiere au protestat, in aceasta dimineata, in curtea Spitalului Judetean de Urgenta din Targoviste

Protestatara: “Avem rate… Cat v-au oprit? Vreo 4 milioane!”

Protestatara: “Sa ni se dea banii care ni s-au luat! Este dreptul nostru. Cine nu stie, sa vina sa lucreze in psihiatrie, sa vada cum se lucreaza”

gre-spProtestatara: “Ca mine sunt o suma! Am cativa colegi, la fel ca mine au facut tuberculoza! Riscul e maxim, salariul, din parti!”

Protestatara: “Ne-au luat bonurile de masa, ne-au dat 3 milioane si ne-au luat 5 inapoi!”

CLAUDIU BARBU, lider Sindicat Sanitas Dâmboviţa-la nivel national nu exista un contract de munca negociat, ceea ce ne-a adus in situatia de astazi, sa fim In strada. Si nu ne oprim aici, asta e mesajul pentru guvernanti!

Life-Style

“Ştefeta veteranilor” este la Târgovişte

COMUNICAT ŞTAFETA VETERANILOR – 17 octombrie 2018 Invictus România este un proiect de educaţie prin care ne arătăm respectul faţă de eroii de ieri şi de azi ai României. ,,Ştefeta veteranilor” ediţia V, organizată de Asociaţia voluntarilor INVICTUS este dedicată Centenarului Marii Uniri şi Zilei Armatei României. Miercuri, 17.10.2018 ,,Ştefeta veteranilor”, a trecut şi prin oraşul [...]