Video. Imagini sfâşietoare la Poliţia Titu. Criminalistul mort la numai 42 de ani, plâns de familie, prieteni şi colegi | TargovisteNEWS

Video. Imagini sfâşietoare la Poliţia Titu. Criminalistul mort la numai 42 de ani, plâns de familie, prieteni şi colegi

tiAu curs râuri de lacrimi amare la poliţia din Titu. Agentul şef principal, Ion Păun, a fost adus în sicriu de la spitalul unde a decedat.

Poliţistul avea numai 42 de ani şi multe planuri de realizat. A lăsat în urmă o familie distrusă de durere, prieteni şi colegi care îi regret amarnic dispariţia fulgerătoare.

49678679_393177911451959_90255Agentul a suferit un accident vascular cerebral grav în timp ce se afla la serviciu, după ce se întorsese de la un accident rutier.

Din păcate, medicii nu l-au mai putut salva. Trupul neînsuleţit a fost adus acasă, iar rudele se pregătesc de cele creştineşti.

Dumnezeu să-l odinească.

Life-Style

Zâmbete, emoţii şi îmbrăţişări oferite cu dragoste de copiii cu autism sau sindrom Down

COMUNICAT DE PRESĂ În data de 21 martie este marcată Ziua Mondială a Sindromului Down, iar în data de 2 aprilie Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, în vederea acceptării și integrării persoanelor cu dizabilități în societate. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Dâmbovița a participat la evenimentele organizate la inițiativa Primăriei [...]