Video. Imagini sfâşietoare la Poliţia Titu. Criminalistul mort la numai 42 de ani, plâns de familie, prieteni şi colegi | TargovisteNEWS

Video. Imagini sfâşietoare la Poliţia Titu. Criminalistul mort la numai 42 de ani, plâns de familie, prieteni şi colegi

tiAu curs râuri de lacrimi amare la poliţia din Titu. Agentul şef principal, Ion Păun, a fost adus în sicriu de la spitalul unde a decedat.

Poliţistul avea numai 42 de ani şi multe planuri de realizat. A lăsat în urmă o familie distrusă de durere, prieteni şi colegi care îi regret amarnic dispariţia fulgerătoare.

49678679_393177911451959_90255Agentul a suferit un accident vascular cerebral grav în timp ce se afla la serviciu, după ce se întorsese de la un accident rutier.

Din păcate, medicii nu l-au mai putut salva. Trupul neînsuleţit a fost adus acasă, iar rudele se pregătesc de cele creştineşti.

Dumnezeu să-l odinească.

Life-Style

Cum să îţi renovezi baia cu bun gust

Ce poate fi mai minunat decat sa decorezi locuinta asa cum iti imaginai? Totul este posibil cu putina creativitate si daca ai la indemana toate materialele de care ai nevoie. Daca majoritatea oamenilor se focuseaza in mare parte pe living, ce-ar fi sa iei in considerare si redecoarea baii cu produse si materiale speciale? Baia [...]