26 aprilie 2024
VIDEO! Fost militar, omorât în bătaie pentru o datorie de 15 lei!

VIDEO! Fost militar, omorât în bătaie pentru o datorie de 15 lei!

fmi3Un fost sergent in Armata Romana, din judetul Dambovita, si-a gasit sfarsitul pentru o datorie de numai 15 lei. Barbatul, de 42 de ani, a fost batut atat de rau de individul caruia ii datora banii incat medicii nu l-au mai putut salva.

fmi2Picat in patima alcoolului, parasit apoi de nevasta si copii, fostul militar ajunsese pe strazi si intrase intr-un anturaj dubios, spun cunoscutii. Cerea adesea bani cu imprumut si, spun anchetatorii, de aici i s-a tras si moartea. Suspectul, un individ de 39 de ani, a fost retinut.

fmiSuspectul si victima erau vazuti adesea impreuna pe la crasmele din Gaesti. Ramas fara bani, fostul sergent i-a cerut prietenului 15 lei, dar n-a mai avut de unde sa-i dea inapoi. A incasat o bataie crunta de pe urma careia nu si-a mai revenit. A sfarsit la spital.

Suspectul, de 39 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore. Este cercetat penal de politisti pentru lovituri cauzatoare de moarte. Daca va fi gasit vinovat, risca o pedeapsa de pana la 15 ani.

fmi1Rudele si cunoscutii victimei regreta sfarsitul crunt al fostului sergent.

Andreea Gheorghe, fiica victimei: “El a iubit mereu bautura, a baut mereu. Nu a stiut sa pretuiasca ce avea, ajunsese pe strada, si-a ales sa stea pe strada. Poate acasa se simtea singur.”

Barbatul acuzat de lovituri cauzatoare de moarte risca sa fie trimis dupa gratii pe durata cercetarilor. La audieri, si-a recunoscut fapta.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial