26 aprilie 2024

VIDEO! Dezastru CU REPETIŢIE, în Târgovişte! Un cal a scăpat din grija stăpânilor şi a avariat mai multe maşini!

caruta-tgv-2Un cal a facut prapad miercuri seara pe o strada din Targoviste. Intr-o fractiune de secunda, animalul s-a speriat si a luat-o la goana, fara ca proprietarii sa aiba timp sa reactioneze.

A rupt caruta la care era legat si a fugit spre centrul orasului, unde a lovit cinci masini parcate. Acest incident a avut loc dupa ce, saptamana trecuta, un alt bidiviu scapat de sub control a avariat sapte autoturisme, tot in Targoviste.

Calul naravas era legat la caruta, chiar langa proprietari, pe Soseaua de Centura. La un moment dat insa, animalul a luat-o la goana cu atata putere incat a rupt atelajul in doua.

“Eram la gradina ca noi suntem paznici la gradina si s-a speriat ca a trecut o cisterna mare si a fugit. Caruta a fugit, a sarit in sus”, a spus proprietara calului, Elena Serban.

Bidiviul a mers spre centrul orasului, mai bine de trei kilometri, iar in urma lui a lasat dezastru. In total, a avariat cinci masini parcate.

Proprietarii povestesc ca au auzit o busitura, au iesit in strada si au ramas mirati cand au vazut ce s-a ales din masina lor. Avea oglinda smulsa, bara avariata si geamul crapat. Paguba, in total, peste 3000 de lei.

“N-am apucat sa vad nimic, pur si simplu eram in casa si am auzit o trosnitura si am zis, sigur mi-a lovit masina. Am iesit si am vazut ca era lovita toata partea dreapta”, a spus pagubitul.

In scurt timp, oamenii legii au fost alertati de catre pagubiti.

“Politistii au identificat proprietarul atelajului hipo si au procedat la sanctionarea contraventionala a acestuia cu amenda in valoare de 810 lei”, a spus Adelina Torcica, IPJ Dambovita.

Calul nu a fost ranit si in cele din urma a ajuns la stapanii sai. Acum, proprietarii autoturismelor avariate trebuie sa suporte reparatiile din propriile buzunare, pentru ca au doar RCA, sau pot incerca sa recupereze banii de la carutas.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial