Tragedie, noaptea trecută. Un şofer, de 39 de ani a murit după ce mașina sa a intrat inexplicabil într-o camionetă | TargovisteNEWS

Tragedie, noaptea trecută. Un şofer, de 39 de ani a murit după ce mașina sa a intrat inexplicabil într-o camionetă

acdn5Un bărbat de 39 de ani din Covasna și-a găsit sfârșitul vineri noapte pe Drumul Național 1, în județul Prahova.

acdn4Mașina pe care o conducea a intrat violent în camioneta care se afla în față. Și, în urma impactului extrem de puternic, a rămas captiv în propriul autoturism.

acdn8Deocamdată nu este clar de ce șoferul a pierdut controlul asupra volanului.

acdn2Cei doi şoferi se aflau singuri în maşini şi circulau, pe acelaşi sens, către Braşov. Pe Drumul Naţional 1, în apropiere de localitatea Băicoi din Prahova, s-a produs nenorocirea.

Şoferul camionetei, un bărbat de 19 ani din Mureş, povesteşte că nu a putut evita tragedia.

acdn7Șoferul camionetei: “Rulam cu viteză mai mică, că eram încărcat cu marfa şi domnul din spate a venit cu viteza extrem de mare.

Pur şi simplu, nu ştiu ce s-a întâmplat, a adormit sau ce s-a întâmplat şi a intrat în mine.”

acdn6Deocamdată, poliţiştilor nu le este clar din ce cauză şoferul în vârstă de 39 de ani, din Covasna, nu a mai reuşit să păstreze distanţa faţă de camioneta aflată în faţa sa.

acdnA intrat violent în aceasta, a rămas încarcerat, iar salvatorii sosiţi la faţa locului s-au văzut nevoiţi să îi declare decesul.

acdn1Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]