Târgovişte, Pavcom – Vindea haine de firmă, dar în realitate erau contrafăcute | TargovisteNEWS

Târgovişte, Pavcom – Vindea haine de firmă, dar în realitate erau contrafăcute

Webp.net-resizeimageCOMUNICAT DE PRESĂ

Articole vestimentare cu denumirile unor mărci de renume, confiscate de jandarmi

Jandarmii dâmbovițeni în timp ce acţionau pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, au depistat o persoană care avea expuse spre vânzare produse contrafăcute în zona de subsol a complexului Pavcom, din municipiul Târgoviște.
În urma verificărilor efectuate asupra bărbatului în vârstă de 45 de ani au fost găsite 31 articole vestimentare (pantaloni și bluze de trening) cu numele unor mărci consacrate.
Marfa a fost ridicată, pe bază de proces-verbal în vederea confiscării şi celui în cauză i s-au întocmit actele de sesizare pentru “punerea în circulație a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare”.
Acțiunile pe linia combaterii comerțului ilegal de produse contrafăcute vor continua și în perioada următoare.

Informare, Relații Publice şi cu Publicul

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]