26 aprilie 2024
Sărbătoare la Perşinari! Adrian Ţuţuianu şi Ionuţ Dolănescu au dezvelit bustul ridicat în memoria maestrului Ion Dolănescu!

Sărbătoare la Perşinari! Adrian Ţuţuianu şi Ionuţ Dolănescu au dezvelit bustul ridicat în memoria maestrului Ion Dolănescu!

dola5A fost sărbătoare în comună natală a lui Ion Dolănescu – Perșinari, din judeţul Dâmboviţa.

Ionuţ, fiul sau cel mic, alături de mama lui, Maria Ciobanu, au participat la dezvelirea bustului făcut în memoria artistului.

La ceremonie a venit şi fostul ministru al Apărării, Adrian Ţuţuianu, cel care de atfel a avut şi iniţiativa realizării monumentului.

dola2Ionuţ Dolănescu şi fostul ministru al Apărării au fost cei care au dezvelit bustul ridicat în comună în care a copilărit marele rapsod.

dola4Prezenţa a fost şi fosta soţie a maestrului Dolănescu, Maria Ciobanu.

dola3Cel care a avut iniţiativa realizării bustului este fostul ministru al Apărării, Adrian Ţuţuianu, care a fost şi preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

dola6Pe lângă politicieni, comună s-a umplut rapid şi de rude, fani sau vechi prieteni care au copilărit cu Ion Dolănescu.

dol1aEvenimentul a avut loc în cadrul celei de-a patra ediţie a Festivalului de Folclor Ion Dolănescu, ce are loc an de an în comună natală.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial