27 aprilie 2024
Protest la Potlogi. Balastierele scot oamenii în stradă

Protest la Potlogi. Balastierele scot oamenii în stradă

foto-arhiv-----Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa și Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești vor asigura, joi, 19 aprilie a.c., măsurile de ordine publică și protecţia participanţilor la o acţiune de protest care se va desfăşura în localitatea Potlogi.

Fiind o adunare publică autorizată, în intervalul orar 13.00 18.00, organizatorii au estimat participarea unui număr mare de persoane.

Jandarmii vor asigura buna desfășurare a manifestației de protest pe traseul: centrul localităţii Româneşti centrul localităţii Potlogi, pe o distanţă de aproximativ 2 km, începând cu ora 13.00, precum şi în faţa Centrului Cultural Potlogi.

Pe timpul întregii activități jandarmii vor menține un dialog direct și permanent cu cetățenii prezenți, punându-se accent pe respectarea prevederilor legale în domeniul adunărilor publice.

Pe această cale, Jandarmeria Dâmboviţa recomandă tuturor participanţilor să să dea dovadă de un comportament civilizat pentru ca întreaga activitate să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

Totodată, reamintim cetățenilor că ne pot solicita cu încredere sprijinul când situația impune.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

AL IJJ DÂMBOVIŢA

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial