Premierul Viorica Vasilica Dăncilă vine în judeţul Dâmboviţa | TargovisteNEWS

Premierul Viorica Vasilica Dăncilă vine în judeţul Dâmboviţa

viorica„La Congresul de sâmbătă, 10 martie, prim-ministrul Viorica Dăncilă ne-a adus la cunoştinţă faptul că pe data de 22 martie va face o vizită în judeţul Dâmboviţa.

Această vizită reprezintă încă o recunoaştere a faptului că PSD Dâmboviţa este una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară, o recunoaştere a muncii desfăşurate de-a lungul timpului a tuturor membrilor partidului.

De asemenea, în programul de guvernare există o serie de obiective extraordinar de importante pentru judeţ, iar această vizită înseamnă o luare de contact, o abordare de la faţa locului a tuturor problemelor cu care ne confruntăm, probleme pe care noi le-am ridicat la nivelul Guvernului şi care trebuiesc rezolvate în judeţul Dâmboviţa.

Şi aici amintesc doar DN7 sau DN 71”, a declarat vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Constantin Stroe.

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]