Premierul Viorica Vasilica Dăncilă vine în judeţul Dâmboviţa | TargovisteNEWS

Premierul Viorica Vasilica Dăncilă vine în judeţul Dâmboviţa

viorica„La Congresul de sâmbătă, 10 martie, prim-ministrul Viorica Dăncilă ne-a adus la cunoştinţă faptul că pe data de 22 martie va face o vizită în judeţul Dâmboviţa.

Această vizită reprezintă încă o recunoaştere a faptului că PSD Dâmboviţa este una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară, o recunoaştere a muncii desfăşurate de-a lungul timpului a tuturor membrilor partidului.

De asemenea, în programul de guvernare există o serie de obiective extraordinar de importante pentru judeţ, iar această vizită înseamnă o luare de contact, o abordare de la faţa locului a tuturor problemelor cu care ne confruntăm, probleme pe care noi le-am ridicat la nivelul Guvernului şi care trebuiesc rezolvate în judeţul Dâmboviţa.

Şi aici amintesc doar DN7 sau DN 71”, a declarat vicepreşedintele PSD Dâmboviţa, Constantin Stroe.

Life-Style

Municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest

UNIRE ŞI DRAGOSTE DE NEAM LA CENTENAR FEST În urma invitaţiei adresate administraţiei publice locale, în perioada 14 – 17 septembrie 2018, municipiul Moreni a participat la prima ediţie a Festivalului Internaţional ,,Generaţia Centenar” – Centenar Fest, organizat de Centrul Cultural Vatra în raionul Străşeni din Republica Moldova. Delegaţia a fost compusă din solişti vocali [...]