Pericolul pe râuri N-A TRECUT! E COD GALBEN, până la ora 18! | TargovisteNEWS

Pericolul pe râuri N-A TRECUT! E COD GALBEN, până la ora 18!

inund2Comunicat de presă

Atenționare hidrologică- Cod Galben

Având în vedere situația hidrologică actuală și a prognoza meteorologică pentru următoarele ore, se actualizează AVERTIZAREA HIDROLOGICĂ din 15 mai 2014, valabilă și pentru județul Dâmbovița, după cum urmează:

  • COD GALBEN, pentru intervalul 16.05.2014(ora 12.00)-17.05.2014(ora 18.00), pe cursul superior al râului Argeș, unii afluenți și pe râul  Ialomița.

      Fenomenele vizate sunt  creșteri de debite și niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice, cu depășiri ale COTELOR DE ATENȚIE ȘI DE INUNDAȚIE, scurgeri importante pe versanți, torenți, pâraie, și viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundații locale.

      În funcție de evoluția fenomenelor hidrometeorologice, se va reveni cu actualizarea prognozei hidrologice.

      În urma acestei atenţionări au fost înștiințate Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din zona vizată, pentru a monitoriza cu atenție evoluția fenomenelor hidrometeorologice la nivelul localităţilor.

Biroul de presă

Life-Style

Nu rataţi expoziţia – ”Finețuri din casele târgoviștenilor”

Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul de toate vârstele să descopere ”Finețuri din casele târgoviștenilor”, expoziție deschisă de curând la parterul Muzeului de Istorie, ce va putea fi vizitată, gratuit, până la finalul lunii mai 2020. Colecția de Artă decorativă a muzeului deține o serie de porțelanuri pictate manual, [...]