27 aprilie 2024

PDL Dâmboviţa cere DEMITERI DE URGENŢĂ în scandalul apei

www.mariusbuga.ro_images_vladuComunicat de presă

Partidul Democrat Liberal Dâmboviţa solicită demiterea de urgenţă a conducerii Companiei de Apă, după ce zeci de persoane din Aninoasa, Viforâta și Săteni au ajuns la spital, îmbolnăvite de apa cu dejecţii livrată la robinete. Afectarea sănătăţii, cu bună ştiinţă, a populaţiei reprezintă un act criminal şi penal, motiv pentru care cerem, în paralel, demararea de anchete de către organele abilitate ale statului.

Reamintim că în ianuarie 2014, 10.000 de oameni din zona Fieni au fost alimentaţi cu apă „potabilă” direct din râul Ialomiţa, întrucât se defectase o pompă de mare adâncime, iar soluţia găsită de conducerea Companiei de Apă a fost  o improvizație prin care apa din râu intra, nefiltrată, în bazinul de captare și, de aici, în rețeaua de alimentare! Mușamalizarea acestui fapt, cu sprijinul instituțiilor politizate ale județului, a dus la această situație incredibilă în anul 2014 și într-o țară membră a Uniunii Europene.

Menținerea în funcție a clientelei politice de către PSD reprezintă o sfidare la adresa dâmbovițenilor, care plătesc unul dintre cele mai mari tarife la apă din țară, și care au dreptul să beneficieze de servicii care nu le pun viața și sănătatea în pericol!

Iulian Vladu,

Preşedinte PDL Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial