19 aprilie 2024
PDL Dâmboviţa:”S-au rupt bannere la Voinești, la Răcari, la Titu! Vom face plângeri la poliție! “

PDL Dâmboviţa:”S-au rupt bannere la Voinești, la Răcari, la Titu! Vom face plângeri la poliție! “

bannereSinteza conferinţei de presă din 7 mai 2014

      Principalele declaraţii ale purtătorului de cuvânt PDL Dâmbovița, Claudiu Dumitrescu, în cadrul conferinţei de presă din data de 7 mai 2014:

  • La fel ca în perioada 2000 – 2004, se fac foarte multe presiuni pe administrațiile locale, pe toți oamenii care au altă opțiune decât PSD.

  • Primarii PDL sunt șantajați cu pierderea fondurilor pentru investiții, stau de doi ani de zile cu controale pe cap, din partea instituțiilor politizate ale statului (și mă refer și la Bărbulețu, și la Râu Alb, și la Răcari sau Dragodana), abia mai au timp să se ocupe de problemele oamenilor, pentru că trebuie să se ocupe de solicitările instituțiilor PSD, plătite însă din banii noștri, ai tuturor. Membrii PDL sunt șantajați că-și vor pierde locurile de muncă atât ei, cât și membrii familiilor lor.

  • În paralel însă, avem o situație extrem de gravă la Gura Șuții. Primarul PSD de acolo se comportă ca pe propria moșie. Ședințele Consiliului Local sunt convocate telefonic, de verișoara lui, procesele verbale sunt încheiate cu alte zile decât cele în care s-au ținut ședințele de consiliu, iar consilierii locali PDL nu și-au mai primit indemnizațiile din septembrie 2013.

  • Comuna Gura Șuții este, practic, o feudă a primarului, pe care o conduce după bunul plac, sub ochii mai mult decât toleranți ai Prefecturii, instituție care s-a politizat maxim.

  • Solicităm prefectului Victor Sanda să iasă din haina de politician și să-și exercite atribuțiile în cazul comunei Gura Șuții. Cerem de urgență un control de la Prefectură, care să ducă la respectarea legii și la înlăturarea acestor abuzuri incredibile.

  • La Hulubești, președintele organizației locale a PSD amenință și face presiuni pe candidații PDL la consiliul local.

  • Unul dintre candidați s-a retras de pe liste, din această cauză.

  • Le spunem totuși celor de la PSD că nu le va merge la nesfârșit acest joc urât, nedemocratic. Nu este normal ca în anul 2014 să se încalce, practic, drepturile omului.

  • Avem, de asemenea, semnale din tot județul că proprietarii de magazine sau de baruri din mediul rural sunt amenințați cu valuri de controale dacă nu vor face politica PSD la aceste alegeri.

  • Cred, nu cred în PSD, vor – nu vor, oamenii de afaceri, deja copleșiți de taxe și impozite, sunt obligați să ducă și steagul partidului roșu, partidul care nu aduce altceva decât sărăcie până la capăt în acest județ.

  • Bomboana de pe colivă este prezența, în campanie, la împărțit de ziare, a directorului adjunct al AJOFM, Cezar Dincă.

  • L-am văzut pe dl Cezar Dincă, foarte zelos la împărțit ziare de propagandă, cu obiectivele PDL la care a tăiat panglica PSD, în timp ce numărul de șomeri a crescut cu 6.000 în acest județ, în ultimii doi ani!

  • Ne așteptam ca dl Cezar Dincă să caute angajatori, să intensifice bursele locurilor de muncă, să propună cursuri de formare cu căutare pe piața muncii, nu să se plimbe pe străzi și în piețe și să facă propagandă deșănțată.

  • Și tot în spiritul ”bunului simț” clamat propagandistic de PSD, ne așteptăm să respecte legea și să nu ne mai rupă bannerele! S-au rupt bannere la Voinești, la Răcari, la Titu. Vom face plângeri la poliție în acest sens și ne așteptăm să se ia și măsuri împotriva vinovaților”.

Departamentul de Comunicare al PDL Dâmbovița

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial