24 aprilie 2024

Cristi Stan:”Fac apel la politrucii de ocazie să înceteze cu demersul, degradant şi meschin de-a dreptul, de a mai exploata politic acest subiect!”

www.mariusbuga.ro_images_cstan2“Consider ca situaţia în discuţie este deosebit de gravă, de aceea se impun decizii pe măsură.
În momentul în care se pune in pericol sănătatea oamenilor, motivaţiile, indiferent de natura acestora, sunt lipsite de relevanţă.
Singura soluţie normală, logică, este reprezentată de tragerea imediată la răspundere a celor vinovaţi, iar in acest context demisia unuia sau a altuia este un demers necesar, dar nici pe departe suficient.
Unica modalitate concretă de a preveni pe viitor astfel de incidente constă în stabilirea clară a cauzelor şi în eliminarea lor.
Legat de acelaşi subiect, fac apel la politrucii de ocazie să înceteze cu demersul, degradant şi meschin de-a dreptul, de a mai exploata politic acest subiect!
In final, vreau sa îmi exprim in mod sincer deplina solidaritate si compansiune pentru toţi cei care au avut de suferit de pe urma acestei situaţii, cu precizarea că indignarea lor este cât se poate de îndreptăţită!”, spune Cristi Stan, liderul PSD Târgovişte, după scandalul legat de apa de la Aninoasa.
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial