27 aprilie 2024

Parcul Chindia, ORĂŞELUL COPIILOR! În această seară, la Târgovişte! VINE MOŞ CRĂCIUN!

www.mariusbuga.ro_images_moshPARADA LUI MOȘ CRĂCIUN
19 DECEMBRIE 2014
Teatrul Municipal Tony Bulandra vă pregătește un eveniment spectaculos pentru deschiderea oficială a Orășelului Copiilor – Parada lui Moș Crăciun! Vă vom prezenta un adevărat spectacol de stradă, care să îmbine tot ce este mai frumos și mai vesel la acest anotimp într-o explozie de muzică, artă și artificii!
Parada este un eveniment conceput pe mai multe niveluri de înțelegere. Copiii se vor putea bucura de costumele colorate, de muzica veselă interpretată de Fanfara Forțelor Terestre Ploiești, de artificii și, sperăm, de ninsoare.
Pe lângă toate acestea, adulții vor putea savura eleganța carelor alegorice proiectate de scenograful Alin Gavrilă, inspirate din estetica Bauhaus – un curent artistic al formelor clare, puternice, al formei esențializate și elegante. Mișcarea întregii procesiuni este coregrafiată de Hugo Wolff, iar regia evenimentului este semnată Mc Ranin.
Am stabilit un traseu amplu, care va acoperi mare parte din centrul orașului; Vineri, 19 Decembrie la ora 17:30, Parada se va pune în mișcare din fața Teatrului Tony Bulandra, continuând pe Bulevardul Regele Carol I.
Procesiunea va coti apoi pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, luând-o apoi pe Calea Domnească, până în Parcul Chindiei, la Orășelul Copiilor, deschis în jurul lacului. Acolo își va face apariția Moș Crăciun, în prima din cele trei seri pe care le va petrece în vizită la Târgoviște.
Credem că acest eveniment va fi un debut de neuitat pentru Orășelul Copiilor și pentru sărbătorile de iarnă la Târgoviște.
Vă așteptăm cu drag să vă alăturați Paradei lui Moș Crăciun, cu toată veselia!
La Mulți Ani!
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial