19 aprilie 2024
SPAIMA BUZUNARELOR! Un hoţ căutat în trei judeţe a fost prins de poliţiştii din Găeşti!

SPAIMA BUZUNARELOR! Un hoţ căutat în trei judeţe a fost prins de poliţiştii din Găeşti!

hotga3Ghinion curat pentru un hot de buzunare, cautat de politistii din trei judete! Individul, de 58 de ani, a avut proasta inspiratie sa-i fure portofelul chiar tatalui unui politist din orasul Gaesti.

Suspectul este de fel din Pitesti, judetul Arges. In urma cu trei ani a fost eliberat din penitenciar, unde fusese incarcerat tot pentru furturi.

hotga2Se pare ca nu se lecuise sa fure din buzunare, fiind cautat de politistii din trei judete, unde pe numele lui erau depuse numeroase plangeri, tot pentru furt.

Ulciorul nu i-a mai mers la apa. Dupa ultima isprava s-a ales cu un nou dosar penal dupa ce l-a pradat chiar pe tatal unui politist.

hotga1ION DINU, păgubit: “S-a apropiat de mine, n-am realizat ce vrea sa faca. Dupa o perioada, vreo jumatate de ora, am constatat ca-mi lipsea portofelul, il aveam undeva in fata. Am mers la politie, cei de aici au reactionat foarte rapid”

Individul o tine insa una si buna ca el nu este vinovat si ca n-are habar de a fost adus la politie

ION FERARU, suspect: “Sunteti vinovat? Nu! Nu! Va cauta totusi si politia din Arges, Valcea, Alba… Nu sunt! Nu sunt vinovat eu, n-am furat! Nici un ban! Am facut cand eram mai tarnar, dar acum nu mai, ce dracu’… sunt batran…”

hotgaPolitistii n-au stat insa la discutii. Colegii lor din trei judete invecinate il aveau in vizor pe suspect dupa ce pe numele lui fusesera depuse multe reclamatii tot pentru furturi din buzunare

agent ADELINA TORCICĂ, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Politistii gaesteni au identificat un barbat banuit de comiterea unui furt din buzunare pe raza localitatii. Barbatul se afla sub control judiciar, fiind cercetat pentru astfel de fapte pe raza judetelor Arges, Valcea si Alba”
hotga4

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial