19 aprilie 2024
LACRIMI ŞI DURERE: Ioana Chiriţă, femeia care a salvat cu trupul ei viaţa unei fetiţe de 3 ani, în cumplitul accident de la Gheboaia, condusă pe ultimul drum

LACRIMI ŞI DURERE: Ioana Chiriţă, femeia care a salvat cu trupul ei viaţa unei fetiţe de 3 ani, în cumplitul accident de la Gheboaia, condusă pe ultimul drum

Au curs rauri de lacrimi, ieri dupa-amiaza la inmormantarea uneia dintre cele trei femei ucise de un bolid pe marginea drumului, la Gheboaia.

Rudele, vecinii si cei care au cunoscut-o pe Ioana Chirita, in varsta de 67 de ani, au venit sa aprinda o lumanare la capataiul celei care, cu trupul ei, a salvat la de la moarte o copila de 3 ani.

Fetita era si ea, pe banca de la poarta in momentul in care masina le-a izbit in plin pe cele cinci victime. Trei au murit iar doua sunt grav ranite.

Sotul Ioanei Chirita este coplesit. A ramas fara femeia care i-a stat alaturi o viata si care i-a daruit un fiu.

Durerea i-o mai alina doar gandul ca sotia lui a infaptuit un miracol – trupul ei a fost scut pentru fetita de trei ani ce-i statea alaturi pe banca si care, astfel, n-a mai fost atinsa de masina.

“A venit peste fetita, cred ca a fost lovita cu partea din spate a masinii. Cred ca Domnul de sus, pentru treaba asta… i-a salvat viata fetitei”, ne-a povestit cu lacrimi in ochi Anghel Chirita, sotul victimei.

“Suntem indurerati, intristati, suparati, ne-a terminat pe toti accidentul asta. Si copilasul ala, Dumnezeu, l-a scapat nepoata noastra, ingerul pazitor, de la Dumnezeu”, plangea si Aurora Ionita, ruda de-a femeii.

Pentru ca a ucis trei femei iar pe alte doua le-a ranit grav, oamenii cer ca soferul vinovat de accident sa fie aspru pedepsit.

“Nu-mi doresc decat sa-si faca pedeapsa maxima posibila, mama oricum nu se mai intoarce”, cerea Stelian Chirita, fiul victimei.

Necaz mare e si-n familiile celor doua femei grav ranite, internate la spitalul Floreasca din Capitala.

“Ii trebuie de operatie pentru ficat ca e pulbere. E sarmana, e saraca, n-are pensie, muncea cu ziua sa se tina de azi pe maine, dantura rupta, e distrusa complet. Oameni cu suflet, va rog frumos s-o ajute”, se ruga Niculina Ionascu, ruda uneia dintre victime.

Soferul care a provocata atat durere are 21 de ani iar politistii l-au arestat preventiv. Pentru ucidere din culpa si vatamare corporala grava, risca sa faca ani greu de puscarie.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial