O nouă zi de trafic de coșmar pe DN1. Sunt coloane de mașini la Breaza, Comarnic, Sinaia și Bușteni | TargovisteNEWS

O nouă zi de trafic de coșmar pe DN1. Sunt coloane de mașini la Breaza, Comarnic, Sinaia și Bușteni

traf4”La această oră, circulația pe DN1 se desfășoară în următoarele condiții:

Pe sensul de mers București- Brașov, se înregistrează coloană în mișcare de la km 93+300 m până la km 95 (intrare Breaza), de la km 102+ 600 m până la km 108 (Comarnic) și trafic intens pe raza localităților Sinaia și Bușteni.

De asemenea, în localitatea Breaza (din zona centrală) până la ieșirea în DN 1, se înregistrează coloană în mișcare.

Pe raza județului, sunt angrenați 68 de polițiști de la structuri de poliție rutieră și ordine publică, care acționează pentru asigurarea fluenţei traficului și prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere.

Recomandăm conducatorilor auto să respecte regulile de circulație, să păstreze o distanță de siguranță față de autovehiculele ce circulă în fața lor, să se asigure temeinic la schimbarea direcției de mers și a benzilor de circulație, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste calm și o conduită preventivă în trafic.”

sursa – infortrafic

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]