7 mai 2024
„SIGURANȚA CIBERNETICĂ!” – Activitate educațională, la Vulcana Pandele

„SIGURANȚA CIBERNETICĂ!” – Activitate educațională, la Vulcana Pandele

„SIGURANȚA CIBERNETICĂ!” 

– ACTIVITATE EDUCAȚIONALĂ DESFĂȘURATĂ LA PAROHIA VULCANA PANDELE-

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, miercuri, tineri din cadrul comitetului catehetic al Parohiei Vulcana Pandele au participat la o activitate educațională desfășurată în incinta Bisericii, intitulată: „Siguranța cibernetică!”.

Acțiunea a fost susținută de doamna Julia Mitrofan – Partener Consultant Tehnic – Microsoft și de Domnul Victor Bucuroiu – Agent șef principal de poliție, care își desfășoară activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității. 

Tinerii au învățat cum să evite accesarea link-urilor provenite din surse necunoscute, primite prin diverse canale de comunicare, să nu completeze date personale sau bancare pe platforme neautorizate, să nu dea click pe postări din social media care nu conțin un conținut adecvat vârstei lor etc. Totodată, au fost învățați să evite și să se protejeze de pericolele actuale din mediul online și de pe platformele de socializare.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIȘTEI

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial