26 aprilie 2024

Moarte învăluită în mister, în pădurea de la I.L.Caragiale! Ce ipoteză au criminaliştii

mortp3Un drum în pădure, după frunze de mărgăritar, a însemnat sfârşitul pentru un bărbat de 54 de ani din Dâmboviţa!

Omul a fost găsit fără suflare, cu o rană gravă în zona pieptului, spun anchetatorii. Cel mai probabil, cred poliţiştii, a fost atacat de un mistreţ. Rudele acuză însă că victima ar fi fost împuşcată!

mortp6Bărbatul în vârstă de 54 de ani locuia în comună I. L. Caragiale împreună cu familia. Joi le-a spus alor lui că merge în pădure să adune frunze de mărgăritar. După câteva ceasuri însă, o femeie a anunţat că a dat peste un cadavru.

mortp5Fiica victimei: “L-a găsit aici o doamnă, cu faţa în jos, şi crede că e împuşcat de pădurar. Nu avea topor, nu avea nimic, cred că pădurarul l-a împuşcat.”

mortp4Oamenii au sunat la 112, iar la faţa locului au sosit poliţiştii criminalişti. Aceştia strâng probe pentru a afla cu exactitate cum şi-a pierdut viaţa bărbatul.

Cel mai probabil, cred anchetatorii, bărbatul ar fi fost atacat de un mistreţ. Pentru rudele omului şi pentru localnici pare însă mult mai plauzibilă ipoteza că ar fi fost împuşcat.

mortp1Rudă“Am fost aproape acolo când i-a săltat un domn pantalonul, muşcătura de animal nu se vede, se vedeau găurile, de la alică, sau ce e…”

mortpTrupul bărbatului a fost preluat de serviciul de medicină legală, pentru autopsie. Totodată, poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi încearcă să pună cap la cap toate detaliile, pentru a lămuri ce s-a întâmplat de fapt în ultimele clipe de viaţă ale victimei.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial