26 aprilie 2024

„M-a ameninţat cu moartea pentru că am îndrăznit să-mi depun candidatura la funcţia de primar!”

www.mariusbuga.ro_images_hulubesti„Am constatat în activitatea mea că monopolul, în orice domeniu, nu aduce progres. Am considerat că e necesar, în perioada 2016- 2020, să punem accent pe dezvoltarea infrastructurii rutiere pentru că, la Hulubeşti, drumurile comunale sunt impracticabile. Toate acestea îmi propun să le realizez prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi prin accesarea de fonduri europene. Un alt obiectiv pe care mi l-am propus se referă la modernizarea unor sedii de instituţii de pe raza localităţii, din educaţie, sănătate şi cultură.

De asemenea, vreau să finalizez asfaltarea DJ 702 B, din punctul Butoiu de Sus-Dragomireşti, pe o distanţă de 7 km. În atenţia mea se află şi realizarea reţelei de canalizare în localitatea Hulubeşti. Voi face tot ce e posibil să dezvolt comuna, să schimb mentalităţi şi să aduc prosperitate în localitate, pentru că la noi nu s-a realizat mare lucru.

Candidatul PNL caută să ne atace. M-a ameninţat cu moartea şi a spus beneficiarilor de la Legea 416 că eu le-am tăiat ajutoarele sociale, ceea ce nu e adevărat. Ajutoarele sociale, dacă nu se dau luna aceasta, este că cei care au lucrat sau lucrează în cadrul primăriei nu au dus documentele la Direcţia Muncii şi Protecţiei Sociale.

Nu se dau ajutoarele sociale pentru că responsabilul din cadrul compartimentului de Asistenţă Socială este în concediu medical de şase luni, iar acolo primarul trebuie să ia măsuri să dispună un înlocuitor care să ducă la bun sfârşit atribuţiile asistentului social. În ultima lună nu s-au înaintat aceste documente”, a declarat candidatul ALDE Dâmboviţa la Primăria Hulubeşti, Aurel Marinescu.

„Am încercat să colaborez instituţional, dar dumnealui (n.n. primarul) punea o presiune constantă, de multe ori, privind atribuirea unor contracte de achiziţie publică, să le dau viză de legalitate pe nişte acte pe care eu le consideram că nu sunt legale. Punea, de asemenea, presiune pe eliberarea unor acte administrative care nu erau legale.

Am avut o relaţie care m-a determinat să iau această decizie, de a candida la funcţia de primar, pentru că pot să aduc un suflu nou în administraţia locală în primul rând pe alte principii, de competenţă şi profesionalism”, a mai punctat candidatul ALDE Dâmboviţa.

„M-a ameninţat cu moartea pentru că am îndrăznit să-mi depun candidatura la funcţia de primar. În precampanie primarul l-a întrebat pe un cetăţean cu cine votează, iar când a auzit că votează cu Marinescu l-a certat spunându-i «află dumneata că eu mă duc la puşcărie, iar Marinescu în mormânt»”, a mai spus candidatul ALDE.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial