23 aprilie 2024
Dacian Cioloş, desemnat prim-ministru. “USR e pregătit să îşi asume responsabilitatea guvernării”

Dacian Cioloş, desemnat prim-ministru. “USR e pregătit să îşi asume responsabilitatea guvernării”

“Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat în această seară pe Dacian Cioloş pentru funcția de prim-ministru și l-a mandat să formeze un nou guvern. USR, partidul din care fac parte, e mai mult decât pregătit să-și asume responsabilitatea guvernării în această perioadă atât de complicată pentru noi toți.

Sunt astfel convins că negocierile cu PNL și UDMR pentru refacerea Coaliției vor începe imediat, pentru că e esențial să găsim cele mai bune soluții, cât mai rapid, pentru a putea scoate România din criză în care se află.În orele care urmează va avea loc o ședință de Birou Național pentru stabilirea echipei de negocieri și a mandatului de a forma cât mai rapid un guvern cu puteri depline, care să gestioneze pandemia, explozia prețurilor la energie și reformele din PNRR.

Știu, vorbim de o responsabilitate mare într-o perioadă de cumpănă dar am mare încredere în Dacian și în restul echipei și sunt convins că împreună vom reuși să depășim această situație”, a declarat deputatul Daniel Blaga, preşedintele USRPLUS Dâmboviţa.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial