Gestul unui bărbat din Dâmboviţa, în Săptămâna Patimilor. Soţia, în stare de şoc | TargovisteNEWS

Gestul unui bărbat din Dâmboviţa, în Săptămâna Patimilor. Soţia, în stare de şoc

brani4Un bărbat de 71 de ani a ales să-şi pună capăt zilelor chiar în Săptămâna Patimilor. Întâmplarea s-a petrecut în Braniştea, lângă Titu.

braniOmul fusese diagnosticat cu o boală gravă. De curând, fusese externat din spital, iar medicii erau rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire.

brani2Bărbatul era căsătorit şi avea trei copii, două fete şi un băiat. În ultima perioadă a stat mai mult prin spitale, dar de curând fusese externat şi se întorsese acasă. Deşi familia ştia că omul fusese diagnosticat cu o boală gravă, nimeni nu se aştepta la un gest extrem.

brani3Vestea morţii omului i-a întristat pe vecini şi apropiaţi.

LUCREŢIA GEORGESCU, vecină: ″Ştiu că era bolnav, n-a mai ieşit de două luni, a fost la spital, i-a spus că are o boală mai gravă. Ei se aşteptau ca o să se ducă, dar nu aşa, în halul ăsta…”

O anchetă a fost deschisă în acest caz. Poliţiştii spun însă că nu au dubii şi că toate indiciile arată un gest extrem.

brani5Când şi-a găsit bărbatul în agonie, femeia a sunat imediat la 112. A sperat până în ultima clipă că mai poate fi făcut ceva să poată fi salvat.

Din nefericire, însă, când au ajuns salvatorii la faţa locului, aceştia i-au declarat decesul.

brani1Cazul este anchetat şi de poliţişti.

sursa – Pro TV

Life-Style

Video din dronă, de Ziua Europei, la Titu!

Sute de oameni din orașul Titu au marcat, ieri, Ziua Europei! Tinerii au purtat mândri steagurile mai multor ţări, spre admiraţia trecătorilor. “Am pornit cu mic cu mare într-un marș al Păcii și Unității, unde elevii școlilor și liceelor din localitate, au purtat cu demnitate steagurile țărilor membre ale Uniunii Europene, marcând unul dintre cele [...]