26 aprilie 2024
Foc şi pară în judeţ! Vezi intervenţiile!

Foc şi pară în judeţ! Vezi intervenţiile!

În ultimele 24 de ore echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

• Ieri – 18 iunie, la ora 07:04, pompierii de la Garda Vişina au fost solicitaţi în comuna Petreşti pentru salvarea unei bovine care căzuse într-un canal, folosindu-se de două furtunuri pentru scoaterea acesteia;

• Ieri – 18 iunie, la ora 15:07, pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au intervenit în comuna Văcăreşti pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Din cercetările efectuate, se pare că jocul copiilor cu focul ar fi cauza probabilă a producerii incendiului. Au ars: o anexă gospodărească, un gard din lemn pe o lungime de 6ml şi cca.6mp de izolaţie din polistiren de la o casă situată în imediata vecinătate. Pompierii au intervenit prompt, salvând din calea flăcărilor locuinţa vecină;

• Ieri – 18 iunie, la ora 16:05, pompierii de la Detaşamentul Titu au intervenit pe strada Gării din oraşul Titu pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie, în care au ars cca.400mp de vegetaţie uscată. • Echipajele SMURD din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au intervenit în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 21 solicitări.

Afecțiunile pentru care au fost solicitați paramedicii au fost: traumatisme din diverse cauze, hipertensiune arterială, cefalee, amețeli, vărsături, dureri lombare, renale şi abdominale. Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

Compartiment Informare şi Relaţii Publice – I.S.U. „Basarab I” Dâmboviţa

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial