26 aprilie 2024
Facultatea de Teologie a Universităţii Valahia Târgovişte şi-a deschis porţile studenţilor

Facultatea de Teologie a Universităţii Valahia Târgovişte şi-a deschis porţile studenţilor

anunivCu binecuvântarea  Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit  NIFON, a  avut loc ceremonia de deschidere a noului an universitar la Facultatea de  Teologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii Valahia din Târgovişte,  în prezenţa corpului profesoral al instituţiei, a studenţilor şi a unora din  părinţii acestora.

P.C. Arhidiac. Ionuţ Ghibanu, Consilier mitropolitan, a dat citire  mesajului Chiriarhului nostru, care a dorit să evidenţieze faptul că misiunea facultății noastre este aceea de a pregăti propovăduitori  vrednici ai valorilor Evangheliei Mântuitorului Hristos, care după ce s-au  luminat cu ajutorul îndrumării științifice și spirituale a profesorilor, să devină, la rândul lor,  lumină și promotori ai  autenticei vieți întru Hristos, ca buni clerici, ori ca mireni,  puternic și drept angajați în mărturisirea credinței.

După aceea, a avut loc Te Deum-ul cu prilejul  noului an universitar, iar din partea conducerii universităţii a fost adresat  un cuvânt duhovnicesc celor prezenţi.    Precizăm că Facultatea de Teologie şi Ştiinţele Educaţiei a Universităţii Valahia din Târgovişte a fost înfiinţată în anul 1992 şi funcţionează cu binecuvântarea  Înaltpreasfinţiei Sale.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI
fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial