28 martie 2024
Centrul pentru adulți cu handicap, inaugurat în prezența vicepremierului Dragnea

Centrul pentru adulți cu handicap, inaugurat în prezența vicepremierului Dragnea

centruhaÎnaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON a binecuvântat inaugurarea Centrului Multifuncţional de Resurse şi Servicii pentru Adulţi cu Handicap, instituţie ce funcţionează în cadrul D.G.A.S.P.C. Dâmboviţa.
La acest eveniment a participat domnul Liviu DRAGNEA, vice prim-ministru al Guvernului României, alături de domnul Adrian ŢUŢUIANU, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa,  şi alte oficialităţi locale şi judeţene, precum şi conducerea şi ostenitorii instituţiei inaugurate.
În cuvântul de învăţătură, Înaltpreasfinţia Sa a evidenţiat rolul filantropiei pentru viaţa socială, rostul pe care aceasta îl are în propovăduirea valorilor Evangheliei, dar şi în alinarea suferinţei umane.
Cu acest prilej, a reafirmat şi faptul că Biserica noastră strămoşească doreşte să aprecieze munca tuturor acelora care, cu osârdie şi devotament, slujesc în instituţiile social-filantropice din Eparhie, încurajându-i să vadă chipul Lui Hristos Domnul în toţi aceia pe care îi îngrijesc

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial