Este anchetă la poliţia din Titu, după un scandal într-o benzinărie, în urma căruia un tânăr a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale! | TargovisteNEWS

Este anchetă la poliţia din Titu, după un scandal într-o benzinărie, în urma căruia un tânăr a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale!

battEste anchetă la poliţia din Titu, după un scandal într-o benzinărie, în urma căruia un tânăr a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale.

batt4Victima şi vărul său se plâng că, de mai bine de o jumătate de an, cât a trecut de la incident, nu li s-a luat nicio declaraţie şi abia acum au fost citaţi la audieri.

Întreaga încăierare a fost surprinsă de camerele de supraveghere din benzinărie.

Scandalul s-a petrecut anul trecut, la sfârşitul lunii august, într-o benzinărie din Titu. Tânărul de 25 de ani povesteşte că a intervenit în cearta dintre vărul său şi un tânăr din localitate, iar situaţia a degenerat.

batt5“Am văzut că unul dintre ei l-a lovit şi eu am intervenit să îi despart. În momentul acela am fost luat la bătaie, pumni, picioare, până am căzut inconştient. Poliţia Titu nu a făcut absolut nimic în 6 luni. Am fost în nenumărate rânduri să depun plângere şi m-au refuzat de fiecare dată”, spune tânărul.

Tânărul şi vărul său au ajuns la spital, iar cel din urmă a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri, potrivit certificatului medico-legal.

batt3De cealaltă parte, cei pe care îi reclamă la poliţie se apăra şi spun că vina nu a fost doar a lor.

batt2Acum, cei care trebuie să facă lumină în acest caz sunt poliţiştii.

batt1Poliţiştii spun că au deschis dosar penal în acest caz pentru lovire şi alte violente şi i-au citat pe toţi cei implicaţi în acest scandal, pentru a fi audiaţi.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, agresorii risca până la 5 ani de închisoare.

Sursa: Pro TV

Life-Style

Transfăgărășanul se închide de astăzi circulației rutiere. Cât timp va fi blocat accesul

De la 1 noiembrie Transfăgărășanul devine un drum închis circulaţiei rutiere. Accesul va fi blocat până anul viitor, la începutul lunii iulie. Drumul închis este deja semnalizat, iar cei care vor totuşi să se aventureze într-o drumeţie pot lăsa maşinile şi s-o ia la pas. Cu mare atenţie, însă, mai ales că de acum încolo [...]