Este anchetă la poliţia din Titu, după un scandal într-o benzinărie, în urma căruia un tânăr a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale! | TargovisteNEWS

Este anchetă la poliţia din Titu, după un scandal într-o benzinărie, în urma căruia un tânăr a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale!

battEste anchetă la poliţia din Titu, după un scandal într-o benzinărie, în urma căruia un tânăr a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri medicale.

batt4Victima şi vărul său se plâng că, de mai bine de o jumătate de an, cât a trecut de la incident, nu li s-a luat nicio declaraţie şi abia acum au fost citaţi la audieri.

Întreaga încăierare a fost surprinsă de camerele de supraveghere din benzinărie.

Scandalul s-a petrecut anul trecut, la sfârşitul lunii august, într-o benzinărie din Titu. Tânărul de 25 de ani povesteşte că a intervenit în cearta dintre vărul său şi un tânăr din localitate, iar situaţia a degenerat.

batt5“Am văzut că unul dintre ei l-a lovit şi eu am intervenit să îi despart. În momentul acela am fost luat la bătaie, pumni, picioare, până am căzut inconştient. Poliţia Titu nu a făcut absolut nimic în 6 luni. Am fost în nenumărate rânduri să depun plângere şi m-au refuzat de fiecare dată”, spune tânărul.

Tânărul şi vărul său au ajuns la spital, iar cel din urmă a avut nevoie de 70 de zile de îngrijiri, potrivit certificatului medico-legal.

batt3De cealaltă parte, cei pe care îi reclamă la poliţie se apăra şi spun că vina nu a fost doar a lor.

batt2Acum, cei care trebuie să facă lumină în acest caz sunt poliţiştii.

batt1Poliţiştii spun că au deschis dosar penal în acest caz pentru lovire şi alte violente şi i-au citat pe toţi cei implicaţi în acest scandal, pentru a fi audiaţi.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, agresorii risca până la 5 ani de închisoare.

Sursa: Pro TV

Life-Style

Târgovişte – „MARTIRI AI LUI HRISTOS”

Asociaţia LITERATA organizează marţi, 15 mai 2018, începând cu ora 17.00, la Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” (Târgovişte, str. Stelea, nr. 2), conferinţa cu tema „MARTIRI AI LUI HRISTOS”. Invitatul special al evenimentului este părintele ieromonah Grigorie Benea, stareţul mănăstirii „Sf. 40 de Mucenici – Memorial Gherla”, care va face o expunere cu privire la [...]