Doi oameni au fost răniți și patru mașini, printre care o ambulanță, avariate, pe DN 71, la Cuza Vodă | TargovisteNEWS

Doi oameni au fost răniți și patru mașini, printre care o ambulanță, avariate, pe DN 71, la Cuza Vodă

acc-cuzaDoi oameni au fost răniți și patru mașini, printre care și o ambulanță, avariate, într-un accident produs pe DN 71, la Cuza Vodă.

acc-cuza2Din primele verificări, polițiștii spun că un bărbat, de 42 de ani, din Ghergani, Răcari, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu ambulanța condusă de un șofer, de 60 de ani, din Voinești.

acc-cuza1Martorii susțin că echipajul de la ambulanță, care avea luminile pornite, dar nu și sirenele, ar fi depășit pe linie continuă o coloană de mașini.

În acel moment, autoturismul a fost proiectat în alte două mașini parcate.

În urma accidentului, patru mașini au fost avariate, iar șoferul din Ghergani și o pasagera din mașina sa, de 40 de ani, au fost răniți ușor și duși la spital.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Life-Style

Gest de suflet făcut de voluntari pentru o familie sărmană, din Vulcana Băi

COMUNICAT DE PRESĂ De ziua Voluntariatului, acţiune umanitară a pompierilor târgovişteni la o familie din comuna Vulcana Băi Astăzi, 05 decembrie, în urma inițiativei unui voluntar ISU care activează și ca polițist local la Vulcana Băi, pompierii de pe o tură de serviciu de la Detaşamentul Târgovişte s-au mobilizat pentru a ajuta o familie nevoiaşă [...]