19 aprilie 2024
SFÂŞIETOR – Larisa, tânăra omorâtă de maşină pe trecerea de pietoni, aseară, în Târgovişte, era mama a cinci copii

SFÂŞIETOR – Larisa, tânăra omorâtă de maşină pe trecerea de pietoni, aseară, în Târgovişte, era mama a cinci copii

Sfârșit fulgerător, sâmbătă seară, pentru o femeie de 33 de ani, mamă a cinci copii, în Târgoviște, județul Dâmbovița.

A fost accidentată mortal de o mașină sport, chiar în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Zeci de minute au încercat salvatorii să o readucă la viață, însă manevrele lor nu au dat rezultat.

Șoferul, un tânăr de numai 19 ani, a fost dus la poliție pentru audieri.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22, pe o trecere de pietoni dintr-un cartier de la marginea orașului Târgoviște. La volanul mașinii sport se afla un tânăr de 19 ani. În urma impactului, autoturismul a lovit un copac. Un martor a încercat să îi dea primul ajutor femeii aflată în stare critică, până la sosirea celor de la ambulanță.

Corina Corneanu, medic SAJ Dâmboviţa„Când am ajuns la fața locului pacienta era în stop cardio-respirator. Cineva de la fața locului îi făcea masaj cardiac. Din păcate, persoana este decedată.”

Rudele șoferului susțin că acesta ar fi nevinovat și că pietonul ar fi apărut brusc înaintea autoturismului

Unchiul şoferului„Venea spre casă copilul, dar femeia i-a sărit dintr-o dată în față, pe trecerea de pietoni, dar el a evitat cât a putut, de a intrat în pom. Nu a mai avut ce să mai facă.”

Șoferul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge și a se stabili dacă a consumat sau nu alcool. De asemenea, a fost testat și pentru a se afla daca se afla sau nu sub influența unor substanțe interzise. Ulterior a ajuns la sediul politiei din Târgoviște, pentru audieri. Intre timp, anchetatorii au anunțat familia femeii de tragedie/

Marius Buga, Pro TVEchipajul de la ambulanta sosit la fata locului a încercat să o resusciteze pe femeie preț de 45 de minute. Din nefericire, în cele din urma s-a văzut nevoit să îi declare decesul. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar după ce vor finaliza cercetările urmează să stabilească exact cum s-a produs aceasta tragedie.

fb-share-icon20
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial