4 mai 2024
Femeie snopită în bătaie, după ce soțul s-a întors în țară și i-a verificat telefonul. Mesajele găsite

Femeie snopită în bătaie, după ce soțul s-a întors în țară și i-a verificat telefonul. Mesajele găsite

batb6Un caz delicat se afla în atenţia poliţiştilor din judeţul Dâmboviţa. O femeie de 28 de ani şi-a reclamat soţul ca acesta a snopit-o în bătaie.

batb5Bărbatul a recunoscut, însă le-a spus agenţilor că femeia îl înşela, ba mai mult, i-ar fi dat presupusului sau amant banii pentru care el muncise din greu, în străinătate. După aceste dezvăluiri, tânăra şi-a retras plângerea.

batb1Bărbatul de 35 de ani este căsătorit de zece ani şi este tatăl unui băiat de 8 ani. A decis să plece la muncă în Germania, pentru un trai mai bun celor de acasă. A aflat, însă, că soţia l-ar fi înşelat, aşa că, zilele trecute, s-a întors în ţară fără să o anunţe.

S-a dus direct la magazinul unde ea lucrează ca vânzătoare şi i-a cerut telefonul mobil. A găsit în agenda memorat un număr cu numele iubirea mea secretă şi mai multe mesaje în care soţia şi respectivul vorbeau despre banii soţului, pierduţi la jocurile de noroc.

batb4Tocmai s-a întors din Germania şi a găsit-o cu alt bărbat. Se pare că avea o relaţie de mai mult timp cu acest băiat. El muncea şi trimitea banii acasă şi ea îi dădea banii lui”, explică sora suspectului.

Patronul magazinului unde a avut loc bătaia spune că a fost chemat urgent de clienţi să intervină, după ce aceştia au auzit hărmălaia din depozit.

batbO bănuia de ceva, a venit hotărât, i-a cerut telefonul, a citit câteva mesaje şi de aici a început scandalul”, povestește patronul magazinului.

batb3În urma probatoriului administrat, poliţiştii au stabilit că, pe fondul geloziei, acesta şi-ar fi agresat soţia. Poliţiştii au procedat la reţinerea bărbatului pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii de violenţă în familie”, a declarat Adelina Torcică, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

batb2După întreg scandalul, femeia a decis să îşi dea demisia de la locul de muncă, dar a retras şi plângerea depusă la poliţie. Agenţii au aflat însă că nu este pentru prima oară când soţul o loveşte. Aşa că familia va fi monitorizată în continuare, pentru că există riscul ca bătaia să se repete.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial