26 aprilie 2024
DESCOPERIRE SINISTRĂ! Moarte învăluită în mister, la Brebu, în comuna Runcu!

DESCOPERIRE SINISTRĂ! Moarte învăluită în mister, la Brebu, în comuna Runcu!

mbreb2Moarte invaluita in mister, la Brebu, in comuna Runcu. Batranul, de 84 de ani, disparut in urma cu trei saptamani din localitate a fost gasit mort, in paraul de la marginea satului.

Avea rani la cap, iar medicii legisti spun ca barbatul a avut parte de o moarte violenta.

mbreb5Anchetatorii urmeaza sa afle daca si-a pierdut viata din cauza unei morti accidentale sau cineva i-a facut rau…
Un lucru este cert, in ultimele zile temperaturile au scazut foarte mult in zona, iar rudele victimei sunt convinse ca atat foamea cat si gerul l-au rapus…
mbreb4“Dumnezeu l-a dus la o moarte foarte, foarte, foarte… ce nu s-a pomenit, sa-l avem pe constiinta toata viata”, ne-a declarat Maria Serb, sotia batranului.

dbreb3Gheorghe Serb nu mai era de gasit din 9 octombrie. Ultima data a fost vazut de un frate de-al sau, undeva pe dealul din apropierea casei.
Ii spusese acestuia ca va merge acasa, dar n-a mai aparut. Un localnic plecat la cules de ciuperci a dat peste cadavru si a anuntat familia disparutului

mbreb3CĂTĂLIN ŞERB, fiul bătrânului decedat: “Cum a disparut, asa era imbracat, subtire. Nu mai avea pantaloni pe el. Ce banuiti ca I s-a intamplat. La autopsie a iesit ca i s-a rupt mandibula. Mi s-a spus ca de la lovitura, lovitura a fost devastatoare”

mbreb1Sotia omului povesteste ca si-a cautat omul zile si nopti in sir, alaturi de copii si vecini, dar in zadar. Acum o framanta gandul sa afle cum de avea rana la cap si din ce cauza a murit barbatul ei

MARIA ŞERB: soţia bătrânului decedat: “De frig, de foame o fi murit, el batran nu o mai fi putut sa mai suporte atat. Foarte frig, a fost ploaie”

mbrebSANDU MOCANU, cumnatul bătrânului decedat: “A fost gasit in parau, jumatate in apa, jumatate la marginea paraului. Cred ca din cauza frigului, a cazut, n-a putut sa se mai scoala si a cazut. A inghetat de frig”

Cazul este investigat de criminalistii damboviteni, care asteapta rezultatele expertizelor pe care le-au cerut medicilor legisti

agent ADELINA TORCICĂ, purtător de cuvânt IPJ Dâmboviţa: “Se efectueaza cercetari, iar in functie de rezultatul necropsiei se vor stabili cu exactitate cauzele si imprejurarile in care a intervenit decesul”

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial