27 aprilie 2024

Dâmboviţa – “Avem 103 obiective de investiţii în lucru, însemnând drumuri, apă, canal, sedii de primării, grădiniţe, şcoli, dispensare”

www.mariusbuga.ro_images_lucraritgv„Legat de Ordonanţa 28 pe 2013, dacă în urmă cu o lună şi jumătate aveam decontate circa 30 milioane lei, astăzi vă anunţ că am decontat 62.755.931,74 lei, deci peste 627 miliarde lei vechi.

Pentru comparaţie, în anul 2011 judeţul Dâmboviţa a avut 11 milioane lei, în 2012 a avut 13 milioane lei, în 2013 a avut 14 milioane lei, în 2014 a avut 60 milioane lei, iar anul acesta iată că am ajuns la aproape 63 de milioane şi vă asigur că mai decontăm până la 70 milioane lei.

Practic, este cea mai mare alocare guvernamentală de resurse pentru judeţ în ultimii 25 de ani. Pe ce se duc banii?! Avem 103 obiective de investiţii în lucru, însemnând drumuri, apă, canal, sedii de primării, grădiniţe, şcoli, dispensare.

Anul acesta vom mai finaliza modernizarea la Grădiniţa Nr. 2 din Bezdead, Grădiniţa din Dâmbovicioara, vom finaliza podeţe şi canalizare pârâu Căcioasa la Bucşani, construirea grădiniţei de la Căpşuna – Cobia, modernizarea drumurilor locale la Cobia şi vom finaliza şi decontările pentru Primăria de la Comişani, dar şi lucrările pe drumurile locale de la Corneşti şi o parte din lucrările pe drumurile comunale din Ciocăneşti.

Vestea bună ar fi că s-au început lucrările şi la primăriile din Buciumeni şi Bărbuleţu, nu avem încă niciun fel de lucrare executată la Liceul Tehnologic Udrea Băleanu din Băleni, din cauza modului în care administraţia locală înţelege Legea achiziţiilor publice”, a declarat Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial