23 aprilie 2024
Corneliu Ştefan: “USL înseamnă responsabilitate şi profesionalism pentru dâmboviţeni”

Corneliu Ştefan: “USL înseamnă responsabilitate şi profesionalism pentru dâmboviţeni”

Liderul tinerilor social-democrati damboviteni, Corneliu Stefan, declara pregatite echipele USL pentru confruntarea electorala din 10 iunie.

“Forţa adevărată şi încrederea în reuşită vin din partea alegătorilor. Oamenii vor ca, la conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, echipa USL, condusă de Adrian Ţuţuianu, să facă, în sfârşit, dreptate dâmboviţenilor şi să le ofere şansa unui trai decent!

Dâmboviţenii vor să nu mai fie trataţi cu dispreţ, să nu mai fie minţiţi şi umiliţi, vor ca banii munciţi din greu de ei şi daţi ca taxe şi impozite să nu mai fie cheltuiţi discreţionar sau aruncaţi pe apa sâmbetei, de o conducere neprofesionistă şi profitoare.

Dâmboviţenii s-au săturat de laude deşarte şi de promisiuni bombastice. Vor locuri de muncă, o şansă la ei acasă, respect şi corectitudine. Candidaţii USL sunt decişi să înfrunte arsenalul adversarilor care se bazează pe mită, şantaj şi diversiuni şi, odată ce câştigă alegerile, să nu dezamăgească.

Nu este o perioadă uşoară, iar aşteptările dâmboviţenilor sunt pe măsura dezamăgirilor trăite până acum. Obiectivele pe care ni le-am propus pentru următorii patru ani, pregătirea şi experienţa noastră vor transforma proiectele USL în realizări, în şanse pentru fiecare comunitate, pentru fiecare dâmboviţean în parte!” a declarat Corneliu Stefan, candidat pe lista USL la functia de consilier judetean.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial