Complexul ”Curtea Domnească”, prezent la Târgul Internaţional Gaudeamus | TargovisteNEWS

Complexul ”Curtea Domnească”, prezent la Târgul Internaţional Gaudeamus

img-20181117-wa0013Complexul National Muzeal ”Curtea Domneasca” Targoviste, institutie subordonata Consiliului Judetean Dambovita, este prezent si anul acesta la Targul International Gaudeamus – Carte de Învăţătură, editia a XXV-a, ce se desfăşoară în perioada 14 – 18 noiembrie 2018, cu expozitia etnografică ”Ia românească – unitate și continuitate”, unde vizitatorii pot admira ii din toate regiunile țării, un interior tradițional din zona Munteniei și costume populare muntenești.

Copiii care au vizitat standul nostru au participat la ateliere educaționale, unde au confecționat semne de carte cu motive tradiționale și păpuși tradiționale din lână.

Totodată, au fost promovate și obiectivele turistice din județ prin oferirea de pliante.

Life-Style

Ce plan de acţiune are în vedere DGASPC Dâmboviţa

COMUNICAT DE PRESĂ La sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița (DGASPC Dâmbovița), s-a desfășurat o întâlnire de lucru cu furnizorii publici și privați care activează în domeniul asistenței sociale. Subiectul principal al întâlnirii a fost consultarea, în vederea elaborarării planului de acțiune privind serviciile sociale administrate și finanțate din bugetul Consiliului [...]