26 aprilie 2024

Circulau cu autorizațiile expirate! Ce au pățit acești șoferi!

www.mariusbuga.ro_images_rutieristiCercetați de poliţişti pentru încălcarea normelor rutiere

Poliţiştii rutieri au depistat doi bărbați în timp ce conduceau pe raza județului autoturisme ale căror autorizații provizorii de circulație erau expirate.

Pe numele celor doi, au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunii de punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii.

De asemenea, polițiștii din Răcari au oprit pentru control, pe raza localității Tărtășești, un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

Totodată, un alt bărbat este cercetat pentru comiterea infracţiunii de punere în circulaţie ori conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, potrivit legii, după ce a fost depistat de polițiști în timp ce conducea pe raza localității Perșinari un moped neînregistrat în circulație.

 

 

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial