Caz şocant la Gura Foii! “A dat foc şi a plecat!” | TargovisteNEWS

Caz şocant la Gura Foii! “A dat foc şi a plecat!”

gfo1O casă abia renovată s-a făcut scrum, la Gura Foii.Proprietarul e convins că tatăl său, un bătrân de 85 de ani, ar fi pus focul intenţionat.

gfo5Omul spune că pensionarul ar fi ameninţat de mai multe ori că va da foc locuinţei, dar nu l-a crezut capabil de aşa ceva. Poliţiştii au deschis o anchetă.

gfo3De la anexă, flăcările s-au extins şi la locuinţa. Când şi-au dat seama că şi casele lor sunt în primejdie, vecinii au sunat la 112. gfo6La faţa locului au sosit trei autospeciale cu apă şi spumă, iar pompierii se lupta să stingă valvătăile.

Proprietarul locuinţei, care fusese modernizată de curând, povesteşte că dormea când a auzit ţipetele vecinilor, care îl îndemnau să iasă mai repede din casa cuprinsă de flăcări.

gfo2“Eu dormeam, că am stropit pomii şi m-am odihnit un pic. Şi a luat decizia să dea foc. A luat decizia să dea foc şi a plecat”, spume proprietarul despre tatăl său.

Bărbatul locuieşte în aceeaşi gospodărie cu părinţii săi, dar şi cu soţia şi cei doi copii ai lor, de 15 şi 20 de ani. gfo4Rudele susţin că bătrânul ar fi spus de mai multe ori că vrea să le dea foc locuinţei, dar au sperat că nu va face asta.

“Neglijenţă, un om mai în vârstă. Nu mai e bun cu minte. A zis, nu ştiu ce am făcut, am dat foc”, spune un martor.

“A vrut de câte ori să o omoare pe tanti Mia şi tot a vrut să explodeze şi cu buteliile. Şi au zis să îl ierte, că e om bătrân. A nenorocit bieţii oameni”, povesteşte o vecină.

Pompierii şi poliţiştii fac cercetări Cel mai probabil bătrânul va fi audiat în cursul zilei de astăzi.

sursa – Pro TV

Life-Style

”Povestea iei”, la Curtea Domnească din Târgoviște

Expoziţia etnografică ”Povestea iei”   Consiliul Județean Dâmbovița, prin Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște invită publicul să descopere ”Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă, str. Calea Domnească, nr. 185, care va fi deschisă publicului miercuri, 24 iunie 2020, ora 14:00. ”În anul 2013, în data de 24 iunie, odată cu sărbătoarea [...]