27 aprilie 2024

Când va fi gata mall-ul din Târgovişte!

mall1„Am avut, la începutul acestei săptămâni, o întâlnire cu cei care vor construi mall-ul, cred că a fost o discuţie lămuritoare pe toate aspectele.

Aştept, din zi în zi, să depună cerere pentru eliberarea autorizaţiei de construcţie. A fost prezent d-nul Alin Manole, vicepreşedinte CJD, dar şi responsabilii de la Direcţia de Investiţii.

Am avut o discuţie fructuoasă, spun eu, şi cred că în luna decembrie 2019, în municipiul Târgovişte, vom avea un complex comercial extraordinar de util şi de frumos.

Se mai discută în momentul de faţă de termenul exact în care va fi finalizat drumul de acolo, care face legătura între B-ul  Regele Carol şi B-ul Petru Cercel.

Lucrarea de canalizare este finalizată şi se va face recepţia săptămâna viitoare. Eu cred că cei de la mall se vor apuca de lucru, poate chiar anul acesta, dacă vremea va permite.

Este una dintre cele mai mari investiţii private făcute în municipiul Târgovişte şi este chiar utilă, în condiţiile în care cu toţii mergem la Ploieşti”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial