28 martie 2024
Investiţii la Runcu! Centrul de informare turistică îşi aşteaptă vizitatorii

Investiţii la Runcu! Centrul de informare turistică îşi aşteaptă vizitatorii

runcu2Sâmbătă, 31 octombrie 2015, Adrian Țuțuianu, Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, a participat, alături de Gheorghe Brebeanu, Primarul Comunei Runcu, și de alți reprezentanți ai administrației publice locale, la inaugurarea a două obiective de investiții, și anume un centru de informare turistică și un spațiu public de recreere.

Cu o suprafață de 93 m² și dispunând de un teren de 1.010 m², situat în intravilanul satului Runcu, centrul de informare turistică a fost construit printr-un proiect implementat în cadrul Fondului European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR), valoarea totală a investiției fiind de 788.824 lei. Centrul este alcătuit dintr-o sală de informare și expunere, un birou și un grup sanitar.

Spațiul public de recreere din Comuna Runcu este o investiție în valoare de totală de 474.000 lei. El a fost realizat printr-un proiect finanțat în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR). Acest obiectiv de investiții, destinat desfășurării de activități de relaxare, dispune de mai multe aparate de joacă pentru copii, un foișor din lemn, bănci, suport pentru biciclete, cișmea, grupuri sanitare.

runcu runcu3 runcu1

fb-share-icon20

Lasă un răspuns

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial