Bursa Locurilor de Muncă, vineri, la Pucioasa | TargovisteNEWS

Bursa Locurilor de Muncă, vineri, la Pucioasa

www.mariusbuga.ro_images_bursaBursa Locurilor de Muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, organizează în data de 28 septembrie 2018, Bursa Locurilor de Muncă.

Evenimentul va avea loc vineri, 28 septembrie 2018 la Pucioasa – Hotel „Ceres”, Str.Republicii, nr.1, începând cu ora 10.00.

Până în prezent au confirmat participarea 14 agenţi economici, cu o ofertă de 296 de locuri de muncă,cele mai numeroase fiind în industria confecțiilor textile, prelucrarea laptelui și servicii către populație.

Acțiunea de identificare a locurilor de muncă vacante se află în plină desfășurare, iar angajatorii interesați să participe, pot depune situațiile cu locuri de muncă vacante direct la sediul AJOFM Dâmbovița, online pe adresa: ajofm@db.anofm.ro sau la punctul de lucru al AJOFM Dâmbovița din Pucioasa.

Director executiv,

Constanța Anghel

Întocmit,

Daniela Stanca – inspector superior

Life-Style

CHINDIA 35 – La mulți ani, montaniarzi dâmbovițeni aflați sub culorile Chindiei!

La 15 decembrie 1983, câțiva pasionați de turism, majoritatea ghizi ai Agenției B.T.T. Dâmbovița, au înființat Clubul de Turism “Sfinx”. Sub acest nume, au fost efectuate câteva acțiuni în zona montană (repararea „Podului lui Baltag”, Revelion) sau în cadrul unor concursuri culturale (Liră Carpatină – Curtea de Argeș). În luna ianuarie 1984 clubul a primit [...]